VICTOR FEDDERSEN OG VINDERTEAMET

VICTOR FEDDERSEN

Vinderteam specialist

 

Email: victor@vinderteamet.dk

Mobil: 26 45 26 45

Victor Feddersen

Vinderteamet er et konsulentfirma med stor erfaring indenfor teamudvikling og teamoptimering.

 

Vinderteamet involverer sig med virksomheder og organisationer, der forstår vigtigheden af den menneskelige faktor, at optimere deres indsats og i sidste ende stå på toppen af podiet i deres branche.


Inspiration til teamets succes tilbydes gennem foredrag.

Custom-made input til jeres aktuelle planlægning og implementering af vinderteams og vinderkultur, sker gennem workshops og konsulentydelser.

Vinderteamet blev grundlagt i 2013 af Victor Feddersen. Siden 1998 har Victor beskæftiget sig med at hjælpe andre med deres teams og organisationer. Vinderteamet samarbejder med kunderne, baseret på grundlaget for en "custom made" tilgang, praktisk erfaring og en behagelig blanding af modeller og teori.

Vinderteamet er et enkeltpersoners firma - men er beriget af et stærkt netværk af dedikerede og kompetente virksomheder, der kan udfylde hullerne, hvor Vinderteamet kommer til kort

VICTORS BAGGRUND

Victor Feddersens karriere som eliteidrætsmand må tage pusten fra de fleste. Olympisk guldvinder i 1996 og olympisk bronzevinder i 2000. Og hele fire verdensmesterskaber bag sig, samt flere verdensrekorder. Alle resultater opnået med ”Guldfireren” - Danmarks mest succesfulde team i den moderne danske sportshistorie! I mere end 22 år har Guldfireren med forskellig besætning, kontinuerligt vundet medaljer ved VM og OL - primært af GULD.

 

Victor har flere uddannelser bag sig, som har klædt ham på til de opgaver han erhvervsmæssigt har kastet sig ud i. Senest har han i 2011 afsluttet CBA på AVT Business School. P.t. er Victor i gang med at erhverve sig en ”CIBE - Certificate In Business Excellence” på Columbia Business School i New York.

 

Victors erhvervskarriere har efter livet som topatlet, bragt ham gennem en interessant læringsfase, bl.a. som direktør for Topledernetværket Presidents Institute, Adm. Direktør for Charlottenlund Travbane og Co-founder af ekstremløbet Reborn Raw. Victor har altid haft en passion for udvikling af netværksgrupper for direktører og andre ambitiøse erhvervsfolk og bruger i dag største delen af sin tid med denne opgave. Karrieren har også budt på kedelige oplevelser med teams der aldrig præsterede. Denne cocktail af bred erfaring fra både sportens verden og erhvervslivet, sikrer dig et realistisk og anvendeligt foredrag.  Ligeledes gælder det for diverse konsulentydelser.